Новости

Это интересно

Фотоконкурсы домашних любимцев!

Пусть Ваше красивое домашнее животное выиграет приз для Вас!

Факты из жизни собак

Собаки умеют смеяться. Их смех – это повторяющееся фырканье.…

Оказывается кошки различают цвета.

В науке долгое время существовало мнение о  том, что кошки…

Коты и валерьянка

Ученые пришли к заключению, что кошачья любовь к валерьянке существует…

Врачи рекомендуют:

ежедневная порция меда для взрослого человека должна составлять 60-100 г…

Особенности некоторых пород собак

Пекинес по имени Пагги из Техаса вошел в книгу рекордов…

Варроадез показал высокую эффективность по оздоровлению пасек от варроатоза.


Варроадез  - предупреждает варроатоз и акарапидоз, то…

Факты из жизни пчел:

пчела может улететь от улья почти на 8 км и…

Собаки умеют завидовать

Собаки способны испытывать чувство зависти, свидетельствуют результаты серии экспериментов,…

Деревня собак

В Бразилии есть не совсем обычная деревня, в которой живут…




 

      

Правильне використання продуктів корови дозволяє вилікувати більшість хвороб

Продукти корови дуже гармонійно поєднуються зі всіма функціями нашого організму. Тому при правильному їх використанні можна успішно лікувати більшість хвороб. 

 Лікувати продуктами корів можна практично будь-яку хворобу. Для кожної людини підійде своя суміш. Попередньо необхідно ознайомитися з правилами підготовки молочних продуктів для діагностики та лікування.

Правила приготування продуктів корови для лікування:

1. Коров'ячий гній. Можна використовувати гній від будь-якої здорової корови. Бажано гній взяти раніше, ніж на нього будуть сідати мухи або інші комахи. Свіжий гній можна посушити на сонці або взимку в духовці на дуже низькому вогні, з відчиненою кришкою духовки. Напівсухий гній потрібно дрібно розім'яти, щоб у висушеному стані гній був дрібними шматками. Далі дрібні шматки сушеного гною (не більш 0,5 см) потрібно змолоти в попередньо помитій і висушеній кавомолці. Зберігати порошок сухого гною можна в сухому місці або холодильнику.

2. Топлене вершкове масло. Суть приготування цього масла в тому, щоб видалити з вихідного масла всі домішки і воду. При цьому є два важливих моменти:

- Вся вода і домішки повинні бути вилучені.

- У процесі приготування осад, що випадає на дно каструлі, не повинен пригоріти - підгоріле масло не підходить для використання в лікувальних цілях.

Щоб дотримати обидві умови, необхідно вибрати правильний температурний режим і час перетоплювання: недостатній прогрів масла залишить у ньому воду, і масло згодом може зіпсуватися, а перегрів загрожує підгорянням масла.

Є два способи приготування масла  - на водяній бані і на відкритому вогні. Перший спосіб хороший тим, що підгоряння масла тут виключено, але він вимагає багато часу (3-6 годин). Другий спосіб більш швидкий, але вимагає постійного контролю.

3. Сушений кисломолочний продукт. Найчастіше це кефір, біфідок, ацидофілін, ряжанка, сметана, пахта, сир (найчастіше адигейський, сулугуні або чечель), молочний білок (панір), сир. Спочатку зробіть діагностичний набір всіх доступних Вам кисломолочних продуктів. Для діагностики досить зробити по 3-4 грами кожного кисломолочного продукту. Сухі кисломолочні продукти сушаться на чистому посуді в духовці, на дуже повільному вогні з відкритою кришкою. Рідкі кисломолочні продукти сушаться на склі або у плоскому фарфоровому посуді, наступним чином:

- у слабо нагріту духовку кладеться чисте висушене скло або будь-яка плоска порцелянова тарілка. Потім на це скло (тарілку) наливається рідкий кисломолочний продукт.

- Духовку потрібно включити на дуже слабкий вогонь і відкрити її кришку, залишивши невелику щілину.

- Постійно стежити, щоб налитий на скло рідкий кисломолочний продукт не пригорів. Якщо він все ж пригорає, то до лікування цей продукт вже не придатний.

- Висушений кисломолочний продукт зіскоблюється чистим ножем зі скла в скляний посуд. Ця процедура повторюється до тих пір, поки Ви не наберете потрібну кількість сухого продукту. Потім, коли продукту буде достатня кількість, він перемелюється в чистій сухій кавомолці. Для лікування знадобиться мінімум 100 грам висушеного кисломолочного продукту. Для діагностики максимум 10 грам.

4. Сушене молоко. Досвід показує, що звичайне магазинне сухе молоко не викликає поганої дії і цілком придатне до використання в лікуванні. Зазвичай його потрібно не більше 50 грам.


Закрыть

Задайте вопрос специалисту

Ваше имя:
Контактный e-mail:
Ваш вопрос: